четвртак, 30. јун 2016.

Pakovanje prilikom selidbe

Kod selidbe stambenih prostora kao i kod selidba poslovnih prostora najvažnije je pravilno spakovati stvari kako se one ne bi oštetile ili izgubile prilikom selidbe. U daljem tekstu podelićemo sa vama savete za najjednostavnije pakovanje stvari prilikom selidbe.

Pakovanje u kutije

Šta god da selite nikada nećete pogrešiti ako taj predmet spakujete u kutiju. Kutije za selidbe su najbolji izbor za pakovanje svih stvari zato što su u njima najbolje zaštićenje. Kutije za selidbe mogu biti raznih veličina, a najčešće dimenzije su 60x40x40cm. U kartonske kutije možete pakovati sve, knjige, posuđe, kućne aparate, odeću, ... Po potrebi dodatno zaštitite stvari koje se nalaze u kutiji. Budite sigurni da svaki lomljivi predmet posebno zaštitite puc-puc folijom pre nego što ga stavite u kutiju. Kartonske kutije dobro zatvorite i zaštitite lepljivom trakom kako bi sprečili stvari da ispadnu iz kutija. Na kutijama za selidbe možete da obeležite šta se nalazi unutra i koja strana ide ka gore, što naprimer na kesama ne bi ste mogli.
Uredno spakovane kartonske kutije lako se slažu u kombi prevoz ili kamionski prevoz, a nakon transporta isto se tako lako iznose i stavljaju na željeno mesto.


Kada se radi o pakovanju odeće naš savet je da odaberete posebne kutije - gardarobere. Kartonske kutije za odeću mogu takođe biti raznih veličina,a ono što ih najviše razlikuje od običnih kutija je to što one sadrže šipku na koju kačite odeću na ofingerima. Na taj način vaša odeća se ne gužva i u potpunosti je zaštićena prilikom selidbe.


Ukoliko ne znate gde da nađete kutije za selidbe posetite naš sajt! Nudimo vam kartonske kutije za selidbe po neverovatno niskim cenama, i to na iznajmljivanje kao i na prodaju!

Нема коментара:

Постави коментар